Rekrutues Junior 347 views0 application

Deshiron te jeni pjese e projekti te ri ? Ju pelqen te zhvilloheni ne fushen e  Burimet njerezore ?

Jemi duke kerkuar nje Rekrutues Junior per zyrat tona ne Tirane. 

Detyrat:

 • Ndjek procesin  e rekrutimit per perzgjedhjen e profilit te duhur;
 • Zhvillon intervista me kandidatet;
 • Miremban Databasen me te dhenat e kandidateve dhe klienteve;
 • Kush ka ambicie per kete pozicion dhe eshte i interesuar per te kuptuar tregun e punes, profesionet ,soft dhe hard skills, ne ju ofrojme trajnimin e duhur.  

 

Kualifikimet:

Kandidati Ideal duhet te plotesoje kriteret e meposhtme: 

 • Përvoja e mëparshme në rekrutim është një plus;
 • Diplomë të arsimit të lartë;
 • Njohuri shume te mire te gjuhes ITALIANE;
 • I kujdesshem ndaj detajeve dhe cilesise se punes;
 • Te ketë aftësi shume te mira organizative dhe komunikuese;
 • Personalitet i përkushtuar që punon në një mjedis dinamik;
 • Puna ne grup;
 • Konfidencialiteti;
 • Fleksibel.

Shënime

Dërgoni CV tuaj në adresën e emailit: [email protected]

EasyHunters è un’azienda innovativa che opera nel settore della ricerca e selezione del personale all’interno del mercato italiano, e che grazie all’uso della tecnologia forniamo un servizio efficiente per un contatto più diretto e immediato con i candidati.   https://easyhunters.com/

 • This job has expired!
EASYHUNTERS

I NOSTRI UFFICI
Sede Operativa Italia:
Via f.koristka , 4 - 20154 Milano
Sede Operativa Albania :
Via Ismail Qemali , 8 -Tirana
Coming soon :
Sede Operativa USA - Philadelphia

Aut. Min. Prot. N. 399 del 5.12.16
Sez. IV Albo Agenzie del Lavoro
C.F. e P.IVA 09572540962
Rea MI-2100007
CONTATTI
[email protected]
www.easyhunters.com

Dati Societari
Termini e Condizioni
Privacy e Cookie Policy